Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident naval în Delta Dunării Două ambarcaţiuni s-au lovit la Mila 23

ro

11 Oct, 2011 08:16 1890 Marime text

Din primele informaţii, în urma accidentului de aseară au rezultat mai multe victime, printre care un bărbat în stare gravă.

Martorii din Mila 23 spun că accidentul a avut loc în zona pensiunii Iorom din Mila 23. În accident au fost implicate două ambarcaţiuni de dimensiuni mici, cu motoare de douăzeci de cai putere, o lotca de fibră şi un „Black Sea". Într-una dintre bărci se afla un angajat al unei pensiuni din zonă, iar în cealaltă doi pescari din Mila 23.Una dintre bărci a plecat din zona luminată, în jurul pensiunii, şi probabil nu a văzut cealaltă barcă în întuneric. Martorii spun că unul dintre bărbaţi a fost lovit mai puternic la cap, însă a urcat în şalupa Ambulanţă sosită la faţa locului pe picioarele sale.

„Tot ce ştim la momentul de faţă este că există cel puţin o victimă, un bărbat inconştient", spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. Un echipaj al Căpităniei Portului a plecat la locul accidentului pentru a cerceta circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/tulcea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii