Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Accident mortal la Ovidiu. Cinci răniţi au ajuns la spital

ro

21 Jun, 2015 08:25 2611 Marime text
Azi noapte că, în localitatea Ovidiu, s-a produs un grav accident rutier. Ei bine, în jurul orei 01.48, o tânără de 24 de ani, a condus un autoturism pe DN2A, banda nr. 1, dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar la km 193+900, din cauza neatenţiei, ea a trecut cu roţile din dreapta pe acostamentul din piatră, moment în care a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens. Atunci a intrat în coliziune cu un autoturism condus dins ens opus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani.
În urma acestui accident, a rezultat decesul unui bărbat de 30 de ani (soţul ei) şi rănirea unei femei de 24 de ani, a unui tânăr de 17 ani şi a unui alt bărbat de 31 de ani, toţi ocupanţi ai autoturismului condus de tânăra de 24 de ani ce a pierdut controlul maşinii. Din cealaltă maşină au fost răniţi şoferul, de 53 de ani, şi un alt bărbat, de 55 de ani. Se pare că tânăra nu avea prea multă experienţă de condus. 

UPDATE, 9.00:

Tânăra se întorcea de la club azi noapte, împreună cu soţul şi nişte prieteni. Se pare că soţul ei a rugat-o să conducă ea. Din nefericire, lipsa de experienţă şi posibila oboseală, data fiind ora înaintată și drumul neluminat, şi-au spus cuvântul. Tânăra a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, producând acest teribil accident. Soţul ei a rămas captiv în maşina distrusă şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate.
După ce a fost scos, medicii de la Ambulanţă, sosiţi la faţa locului, au încercat minute bune să-l resusciteze pe soţul ei, însă totul s-a dovedit a fi în zadar. Şi celelalte victime au suferit răni grave, fiind internate la Spitalul Judeţean Constanţa. Polițiștii spun că niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Bărbatul care conducea regulamentar a încercat să evite impactul, dar spune că totul s-a întâmplat mult prea rapid.Din cauza accidentului, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate timp de peste o oră. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii