Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update2 - Accident mortal la Ovidiu! Un bărbat a fost călcat pe cap de roata unui autobuz! (video)

ro

08 Jul, 2015 13:46 4162 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier, dar și echipajele Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța au fost solicitate să intervină pe DN 2A, în localitatea Ovidiu, în cazul unui accident rutier. Vom reveni cu amănunte.
 

UPDATE2, ora 14.40:

Poliția Rutieră, oficial:
”În data de 08.07.2015, în jurul orelor 12:58, H.A. (bărbat, 52 de ani, din mun. Constanţa) a condus un autobuz pe DN2A, în localitatea Ovidiu, dinspre mun. Constanţa către loc. Lumina şi ajungând în staţia de autobuz „Biserică”, la punerea în mişcare din alveolă, l-a acroşat pe G.C. (bărbat, 65 de ani, din loc. Ovidiu), care încerca să se suie în autobuz, accidentându-l mortal.”

UPDATE1, ora 14.23:

Accidentul s-a petrecut pe DN 2A din Ovidiu, în zona Bisericii din localitate. Tragedia s-a petrecut în momentul în care omul, care a stat la umbră până atunci, a ieșit brusc în fața unui autobuz care pleca din stație. Omul s-a împiedicat și a ajuns sub roți. Impactul a fost năucitor, astfel că pietonul a fost practic zdrobit sub roțile autobuzului. Martorii spun că el a fost călcat pe cap de roata autobuzului. Medicii sosiți la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Potrivit unor martori, este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Ovidiu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii