Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident la ieşire din Constanţa Jandarmul rănit, aseară, se află în stare gravă!

ro

08 Jun, 2016 08:37 2420 Marime text
Un grav accident rutier a fost provocat aseară, în jurul orei 22.00, după ce șoferul unui microbuz al Jandarmeriei, la ieșirea din Constanța, spre Valu lui Traian, a fost izbit în plin de un autoturism.
 
Medicii au acordat primele îngrijiri accidentaților, la fața locului, șapte dintre cele nouă victime fiind transportate la spital, în timp ce două persoane au refuzat transportul. Din cele șapte victime grav rănite, una a fost intubată.
 
Potrivit unor surse, în această dimineaţă, au rămas cinci persoane internate. Persoana care a fost intubată aseară este la Reanimare, aflându-se într-o stare gravă. Cu privire la celelalte patru, acestea prezintă răni mai uşoare, fiind internate la secţia Chirurgie 2.
 
Vă reamintim că, aseară, după apelarea la 112, la locul accidentului au plecat două autospeciale de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța, o ambulanță SMURD și mașina pentru victime multiple. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi Nouă victime, în urma unui grav accident, la ieșirea din Constanța, spre Valu lui Traian. Este implicat și un microbuz ce aparține MAI (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii