Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident în zona Castelului cu apă, la Olimp. Trei persoane rănite

ro

18 Aug, 2014 15:33 1798 Marime text
Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp de DB 39, la km 35, în zona Castelului cu apă, din staţiunea Olimp. Potrivit primelor informaţii oferite de oamenii legii, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului trei persoane au fost rănite uşor.

UPDATE, ora 19.05

Oamenii legii transmit că în jurul orelor 15.08, D. C.-S. (bărbat de 48 ani din municipiul Suceava) a condus un autoturism pe DN39, dinspre localitatea 23 August către municipiul Mangalia, pe banda numărul unu de mers şi ajungând la km. 33+200m, a executat neregulamentar manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost acroşat de un alt autoturism condus de B. A. (bărbat de 33 ani din municipiul Constanţa), care circula regulamentar în aceeaşi direcţie de deplasare, pe banda doi.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D. A. (femeie de 22 ani din municipiul Suceava),  a minorului D.Ş.-V. de 11 ani din municipiul Suceava, ambii pasageri în primul auto şi a lui A. B.-A. (bărbat de 19 ani din orşul Năvodari),  pasager în cel de-al doilea autoturism.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii