Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2-Accident pe bulevardul Lăpușneanu. Un bărbat a fost prins între două maşini! (galerie foto+video)

ro

09 Apr, 2016 20:14 2972 Marime text
O persoană a fost rănită în urmă cu câteva minute de două autoturisme pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, vizavi de City Mall. 


Vom reveni cu informații. 

UPDATE2, ora 20.25:


Șoferul care l-a lovit are, potrivit polițiștilor, o alcoolemie de 0.76 la mie alcool pur expirat. Conducătorul auto se deplasa pe bulevardul Lăpuşneanu spre City Mall. Bărbatul care a fost accidentat era pieton și a ales să traverseze strada prin loc nepermis. El a fost lovit de un Mercedes Vito și proptit într-un Mercedes parcat. Omul a declarat medicilor sosiți la fața locului că nu își mai simte coloana vertebrală. El a fost transportat la Spitalul Județean. 

Medicii au declarat că bărbatul, de 26 de ani, a suferit un traumatism de membru superior si de coloană, este conștient și stabil.

Șoferul care a produs accidentul conducea o mașină înmatriculată în Neamț, mai exact acel Mercedes Vito care l-a lovit pe pieton. 
 

UPDATE, ora 20.20:


Bărbatul care a fost accidentat a declarat medicilor care au sosit la fața locului, că nu își mai simte coloana. El este transportat în aceste momente la spital. 


Sursa: Ziua de Constanța și Feri Predescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii