Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav. Un copil a fost aruncat prin parbriz (video)

ro

12 Sep, 2016 12:34 3410 Marime text
Un grav accident de circulație a avut, astăzi, în Capitală. Un copil de 4 ani a zburat prin parbriz, după ce tatăl său a făcut o greşeală elementară la volan: nu a acordat prioritate, iar maşina lor a fost izbită de un alt autoturism. Amândoi au ajuns la spital, iar medicii spun că băieţelul a scăpat ca prin miracol fără răni grav.
 
Accidentul a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu, în apropiere de Piața Gorjului. Martorii spun că vinovat este tatăl copilului, potrivit România TV.
 
"Impactul a fost destul de puternic. Copilul a zburat prin geam afara, iar tatal era pur si simplu intre fiare", a spus un martor.
 
Şoferul din celălalt autoturism a spus că nu avea viteză, dar nu a putut evita impactul. "Eu aveam verde. Domnul a ieșit de pe o stradă lăturalnică și nu am mai apucat să îl evit. Nu aveam viteză", a declarat șoferul.
 
La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe şi o echipă de descarcerare. Atât tatăl cât si copilul au fost transportati la spital, iar medicii spun că starea lor este stabilă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii