Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav pe Autostrada Soarelui Un copil a murit, iar părinţii lui au fost răniţi

ro

29 Jul, 2013 20:40 2747 Marime text
Un copil de doi ani şi jumătate a murit, iar părinţii acestuia au fost răniţi grav, luni seară, într-un accident produs pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Drajna (Călăraşi), după ce maşina în care se aflau a intrat în balustrada mediană a drumului, în urma exploziei unui pneu.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, accidentul a avut loc pe banda a doua a autostrăzii, la kilometrul 109, între localitatea Drajna şi o benzinărie, iar în maşină se aflau trei persoane, respectiv o femeie, un bărbat şi un copil de doi ani şi jumătate.
Potrivit primelor cercetări, la volanul autoturismului înmatriculat în judeţul Ilfov se afla femeia.
Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul a avut loc după ce pneul din partea dreapta spate a maşinii a explodat, astfel că şoferiţa nu a mai putut controla autoturismul şi a intrat în balustrada mediană a drumului.
În urma accidentului, copilul de doi ani şi jumătate a decedat, iar părinţii săi au fost răniţi grav. Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti, în timp ce femeia a fost dusă cu ambulanţa tot la o unitate medicală din Capitală.
Traficul rutier pe sensul Constanţa - Bucureşti a fost blocat aproximativ o oră.
Sursa. mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii