Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5 Accident între Costineşti şi 23 August. Doi morţi şi un rănit grav (galerie foto+video)

ro

12 Oct, 2016 17:02 17525 Marime text
Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost solicitaţi pe DN39 între localităţile Costineşti şi 23 August.

Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului sunt trei victime, posibil încarcerate şi inconţtiente. 

La faţa locului se deplasează şi elicopterul SMURD.

UPDATE 5, 18.16

Vă prezentăm dinamica accidentului: un autoturism Skoda, care venea dinspre Mangalia către Constanţa şi era condus de un constănţean, a intrat pe contrasens și s-a lovit cu un alt autoturism Dacia care circula regulamentar dinspre Constanţa către Mangalia. Posibilele cauze ale accidentului sunt ploaia torențială, viteza neadaptată şi derapajul.

UPDATE 4, ora 17.51

Potrivit martorilor, afară ploua foarte tare de nu se vedea la un metru în faţă.

UPDATE 3, ora 17.43

Din primele date, o mașină a întors pe linia dubla continuă și a lovit o altă mașină, una dintre ele ricoşând într-un copac. A fost nevoie de autospecială pentru Descarcerare pentru a scoate persoanele prinse în fiarele contorsionate.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Palas, descarcerare de la Tuzla, SMURD Tuzla, elicopter SMURD, ambulanţă de la SAJ cu medic.

UPDATE 2, ora 17.38

Şoferii celor două autoturisme implicate în accident au decedat în urma impactului. O femeie este conştientă, însă se află în şoc hipovolemic, are traumatism cranian şi traumatism bazin.

UPDATE 1, ora 17.26

în urma accidentului rutier de pe DN39 au rezultat doi morţi şi un rănit grav.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SARKANY MARIANA 12 Oct, 2016 21:02 Doamneee ! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace si Doamne ajuta sa scape doamna ! Cumplit !