Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav în Constanţa UPDATE4 - Doi pompieri ISU, încarceraţi într-o autospecială! (Exclusiv - galerie foto-video)

ro

04 Nov, 2015 09:45 10039 Marime text
Un accident rutier a avut loc în urmă cu câteva minute. Din primele informaţii, în incidentul rutier este implicată o maşină de descarcerare ce aparţine Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.
 
Se pare că două persoane sunt încarcerate în autovehicul. Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Pandurului cu Mangalia, la semafor. Se pare că mașina de pompieri s-a izbit de un stâlp de electricitate. 

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE4, ora 11.50: 


Oficial de la Serviciul Poliţiei Rutiere despre accidentul de pe strada Pandurului:
“În data de 04.11.2015, în jurul orelor 09:32, M.O. (bărbat de 32 ani din Constanţa), a condus autospecializata de stins incendiu, marca MAN , având semnalele acustice şi luminoase în stare de funcţionare, pe şos. Mangaliei, banda 2, dinspre Pod Doraly către Eforie şi ajungând la intersecţia semaforizată cu str. Pandurului, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia Logan, condus pe str. Pandurului dinspre str.Micşuneleor către str. Liliacului, pe culoarea verde a semaforului electric, de către M.S. (bărbat de 55 ani din Constanţa). După coliziune autospecializata MAN a intrat întru-un stâlp din beton de iluminat public iar autoturismul Dacia Logan a fost proiectat pe trotuar, distrugând şi indicatorul de trecerea pentru pietoni.
Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului Dacia Logan şi a membrilor din echipajul de pompieri N.D. (bărbat de 47 ani din Mangalia) şi B.D. (bărbat de 48 ani din Constanţa).”


UPDATE3, ora 10.30:
Daniel Petrov, şeful ISU Dobrogea, a declarat că maşina pompierilor avea semnalele acustice-luminoase în funcţiune în momentul în care a intrat în coliziune cu Dacia Logan: „Poliţia Rutieră va stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Colegii de la Descarcerare i-au salvat pe colegii lor. Intervenţia a durat circa 40 de minute. În maşină era un echipaj de 5+1, adică erau şase oameni. Cele două persoane care au rămas încarcerate erau şeful de tură şi un servant.”
Cât despre incendiul de pe strada Speranţia, şeful ISU a spus că a fost stins in 3 minute de o altă maşină ISU. 

UPDATE2, ora 10.05: 

Dinamica accidentului se prezintă astfel, în acest moment: autospeciala ISU se deplasa la un incendiu. Maşina de pompieri avea mijloacele acustice-luminoase în funcţiune când a intrat în coliziune cu acel Logan care nu a acordat prioritate.
După coliziune, maşina de pompieri a intrat într-un stâlp de electricitate. Cei doi pompieri încarceraţi au fost scoşi, în urmă cu câteva minute şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Circulaţia este blocată în zonă. Procurorul militar va fi informat despre producerea acestui accident. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor ce au dus la producerea acestui incident rutier.


UPDATE1, ora 9.55:

În maşina de pompieri se aflau cinci persoane. Doi pompieri sunt însă prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii. Pompierii ISU se deplasau la intervenţie. Autoturismul Logan roşu a tăiat calea maşinii de intervenţii. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alin 06 Nov, 2015 20:29 E tot timpul o desfasurare de forte chiar de ar fi vorba de tine....
  • Andrei 05 Nov, 2015 19:01 ciobanu marius.... daca n-ar fi pompierii vai de soarta noastra...cu tehnica din anii 70 si tot isi fac datoria acesti eroi...habar nu ai despre ce vb acolo...dupa cum vezi in film sunt inca 3 autospeciale(un smurd, o alta masina cu apa si spuma si o autoscara....) ce desfasurare de forte este?
  • Marius Ciobanu 05 Nov, 2015 16:37 Ce desfasurare de forte cand e vorba de unul dintre ei....