Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident feroviar la Țăndărei. Combustibilul din vagoanele deraiate a fost mutat în autocisterne. Se împrăștie material absorbant

ro

15 Jul, 2017 17:37 2080 Marime text
Aproximativ două din cele aproape 50 de tone de combustibil lichid existente iniţial în cele două vagoane deraiate în staţia Ţăndărei au fost mutate într-o autocisternă, iar în zonă urmează să se împrăştie material absorbant, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea.
 
Potrivit acesteia, în zona în care vagoanele au deraiat s-au scurs peste 45 de tone de combustibil lichid.
 
"Pericolul persistă în continuare, o cantitate foarte mare de combustibil lichid s-a scurs în zonă, pentru îndepărtarea acestuia pompierii vor folosi material absorbant, după care abia la final vagoanele vor fi repuse pe şină", a explicat Lăcrămioara Chirea.
 
Sâmbătă dimineaţa, pe Magistrala 702 Făurei - Feteşti, două vagoane ale unui tren de marfă, încărcate cu combustibil lichid, s-au răsturnat la intrare în staţia Ţăndărei. Circulaţia feroviară în zonă este blocată.
 
Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, a declarat pentru AGERPRES că peste 30 de pompieri militari acţionează la faţa locului.

Sursa foto cu rol ilustrativ:? ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii