Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2.Accident feroviar grav în Italia! Două trenuri s-au ciocnit frontal. 20 de morţi până acum

ro

12 Jul, 2016 15:31 2940 Marime text
Accident feroviar grav astăzi în Italia. În urma ciocnirii a două trenuri de pasageri, au rezultat zece morţi şi alte câteva zeci de răniţi. 

Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe un segment de cale ferată dintre localitățile Corato și Andria, în apropiere de orașul Bari, pe coasta Mării Adriatice.

UPDATE, ora 17:00
Bilanţul victimelor accidentului feroviar a crescut la 20 de morţi, iar alte zeci de persoane se află rănite în spitalele din regiune. Se aşteaptă ca în următoarele ore numărul morţilor şi al victimelor să crească.


UPDATE, ora 15:47
Consulatul României în regiunea Catania din Italia s-a autosesizat în privinţa accidentului feroviar şi a anunţat că a întreprins multiple demersuri pentru a afla dacă printre victimele accidentului feroviar se numără şi români. 

Ambele trenuri erau regionale şi erau formate din câte patru vagoane. Zona este împânzită acum de poliţişti, pompieri şi echipaje medicale. Conform martorilor, vagoanele sunt distruse, iar echipajele medicale se chinuie să scoată oamenii de sub rămăşiţele vagoanelor. 

Această linie unică de cale ferată, care trece pe la nord-vest de Bari, este folosită zilnic de peste 200 de trenuri. În prezent au loc lucrări pentru construcția unei noi linii pentru a reduce tocmai probabilitatea ciocnirii trenurilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii