Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă mortal la Albești. Un bărbat a căzut în cap de la 2 metri înălțime!

ro

23 Aug, 2016 14:57 3541 Marime text
Un bărbat de 44 de ani, care lucra ca muncitor necalificat a murit, ieri după-amiază, după ce a căzut, în cap, de la o înălțime de aproximativ 2 metri.
 
Potrivit ITM Constanța, bărbatul, Nicolaie Crăciun, lucra la SC Ana Art Design SRL – IAS Albești și avea sarcina  de a produce mortarul adeziv pentru lipirea unor plăci de polistiren pe pereți. Ieri, la terminarea programului, în timp ce colegii săi strângeau ustensilele și materialele, Nicolaie Crăciun s-a urcat din proprie inițiativă și fără permisiune pe schelă pentru a arunca jos bucățile de polistiren rămase. Într-un moment de neatenție, munitorul s-a dezechilibrat și a căzut în cap de la 2 metri.
 
Colegii săi au sunat urgent la 112, însă eforturile cadrelor medicale de a-l resuscita au fost zadarnice. La ora 17:30 a fost declarat decesul.
 
Cazul este în atenția ITM Constanța, care desfășoară o anchetă. În baza rezultatelor acesteia, a declarațiilor de la martori și a documentelor prelevate de la societate se va stabili cine se face responsabil de tragedia de ieri.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii