Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la Şcoala Gimnazială nr. 12 B.P. Hasdeu. Iată ce ce întâmplat

ro

22 Mar, 2017 08:17 10302 Marime text
La sfârşitul săptămânii trecute, pe data de 17.03.2017, la ora 13.00 la Şcoala Gimnazială nr. 12 B.P. Hasdeu Constanţa – Laborator fizică, a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui profesor.
 
Este vorba despre Roşu Laurenţiu, de 49 ani, care în timpul efectuarii orei de fizică, lucrătorul s-a tăiat cu un instrument folosit la experimentele de laborator.
 
Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de catre Şcoala Gimnazială nr.12 B.P. Hasdeu Constanţa, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiză dosarul, îl va aviza  sau în cazul in care se constata că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare si/sau completarea dosarului, dupa caz.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii