Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cumplit. Tânără ucisă de balustrada intrată în mașină. Șoferul este elev al Școlii de Poliție. Doi frați răniți grav

ro

23 Dec, 2016 06:15 43383 Marime text
Un grav accident de circulație a avut loc, aseară, la intrare în Buzău, dinspre Ploiești, scrie stiridebuzau.ro.
 
Autoturismul cu care cinci tineri din Focșani mergeau acasă s-a înfipt în parapetul metalic al unui pod, care desparte sensurile de mers. Și-a pierdut viața pe loc o tânără de 18 ani care se afla pe bancheta din spate.
 
În accident a fost implicat un autoturism Audi A4, cu care cei cinci focșăneni se întorceau de la Câmpina, acolo unde șoferul este elev al Școlii de Subofițeri de Poliție „Vasile Lascăr”. Din motive încă necunoscute, conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, a intrat în parapetul metalic, la urcare pe pasarela din Bariera Ploiești.
 
Mașina a fost străpunsă de bucata din metal, pe traiectoria ei aflându-se o tânără de pe bancheta din spate, în vârstă de 18 ani. Fata a decedat pe loc, în timp ce alți doi tineri, frate și soră, de 19 și 21 de ani, șoferul și o altă pasageră, de 18 ani au fost răniți.
 
Text și foto: stiridebuzau.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • David 23 Dec, 2016 12:59 Graba stricaa treaba :((( Imi pare foarte rau.. Sufletul, tineri sa se odihneasca, in PACE !!! Codoleante, familei.. tot respectul meu pentru ei . :(((