Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 9. Un adolescent ar fi murit! Accident grav pe Aurel Vlaicu! Imagini cutremurătoare. Una dintre maşini, ruptă în două! (galerie foto + video)

ro

30 May, 2016 21:54 89268 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, să intervină pe Aurel Vlaicu, în zona OMV. Potrivit primelor date, două maşini au fost implicate în accident, iar două persoane au fost rănite. De asemenea, se pare că una dintre maşini este foarte avariată.

Revenim cu imagini de la faţa locului!

UPDATE 9, 31 mai, ora 00.17

Potrivit unor surse, în această seară, înainte de închiderea ediţiei, copilul în vârstă de 16 ani ar fi pierdut lupta cu viaţa, în ciuda eforturilor medicilor. 

UPDATE 8, ora 23.40
 
„La faţa locului s-au deplasat două Ambulanţe cu medic şi două cu asistent. Au găsit acolo patru victime, dintre aceste patru victime, două sunt în stare gravă. Li s-a acordat primul ajutor şi au fost transportate la Spitalul Judeţean”, a spus Diana Tatarici de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța. De asemenea, a precizat că, ulterior, au fost solicitaţi şi la o adresă din Constanţa pentru a cincea victimă a acestui accident, care plecase de la locul impactului.

UPDATE 7, ora 23.32
 

O persoană care s-a prezentat drept şoferul maşinii BMW a spus că celălalt şofer i-a tăiat calea şi nu a avut timp să aibă nicio reacţie. „Am coborât din maşină, am încercat să le dau primul ajutor, dar nu au avut nevoie. Am aşteptat venirea Poliţiei şi a Ambulanţei. (...) Unii dintre ei au fost răniţi, nu ştiu care, pentru că nu am apucat să văd exact. (...) Au coborât toţi pe picioarele lor, cu excepţia unuia care a rămas blocat şi a aşteptat descarcerarea”,  a declarat acesta.
 
De asemenea, una dintre persoanele care aştepta la spălătorie a spus că a avut zile.

„Am scăpat, am avut zile. A trecut pe lângă mine”, a spus un tânăr.


UPDATE 6, ora 22.56
 
Conform unor noi date, printre persoanele rănite se numără şi un copil, în vârstă de 13 ani. Din nefericire, acesta este inconştient, se află în comă, fiind intubat.

Iată care este starea şi celorlalţi răniţi:
  • O persoană, în vârstă de 23 de ani, prezintă un traumatism abdominal. Este conştientă, dar starea e instabilă;
  • O persoană, în vârstă de 32 de ani, cu politraumatism, conştientă, stabilă;
  • Un minor, în vârstă de 16 ani, care este conştient. A suferit un traumatism abdominal, este instabil;
  • O persoană, în vârstă de 28 de ani, cu un politraumatism. Este conştientă şi stabilă.

UPDATE 5, ora 22.47
 
După cum vă anunţam, patru persoane au fost rănite, dintre acestea două aflându-se în stare gravă. Totodată, a mai fost rănită şi o a cincea persoană, însă aceasta a plecat de la locul accidentului spre casa sa. De acolo, a sunat la ambulanţă şi a ajuns la spital.

UPDATE 4, ora 22.41
 
Conform SAJ Constanţa, patru persoane au fost transportate la spital. Din informaţiile noastre, au fost rănite şi persoane care aşteptau la spălătorie. Încă nu se cunosc detalii despre starea acestora. Vom reveni!

UPDATE 3, ora 22.29
 
Potrivit informaţiilor noastre, şoferul din maşina roşie ar fi vinovat de producerea accidentului. Acesta ar fi tăiat linia dublă continuă, în dreptul unei spălătorii auto, fiind izbit de o altă maşină, al cărei şofer s-a speriat foarte tare, plecând de la faţa locului. Poliţia va determina modul exact în care s-a produs accidentul.

UPDATE 2, ora 22.21

Două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate.

UPDATE 1, ora 22.03

Poliţia se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu. După cum spuneam, una dintre maşini este distrusă, fiind ruptă în două, iar o persoană se află încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii. Zeci de persoane s-au adunat la locul menţionat.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dragoş 01 Jun, 2016 18:07 Domnu Sofer eu sunt de parere ca atat timp cat tai banda dubla continua(nu contest ca Bmw-ul nu avea viteza) si numai stiu ce reguli de circulatie incalci,daca nu te-a prins politia sau daca nu faci niciun accident,nu s-a intamplat nimic.Cred ca macar odata in viata taiem banda dubla continua atunci cand nu e nici NAIBA pe sosea dar sa faci ce a facut gagiu ala,la ora aia..e inconstienta..
  • Șofer 31 May, 2016 23:35 Domnu Dragoș, acelasi lucru l-a făcut si conducătorul bmw ului (daca era el la volan) cu 2 minute înainte... A taiat linia continua depășind, si apoi parea ca nu poate stăpâni masina. Normal ca conteaza masina si tipul motorului, ca altfel nu era in 2 secunde de la semafor in fata spălătoriei unde alt temerar intoarce pe linie continua.... La pușcărie amandoi soferii, sa aiba timp de meditație....!
  • Dragoş 31 May, 2016 15:05 Conteaza mai putin ca BMW -ul era cu numere straine sau ca avea nu stiu ce motor...ce cauta ala fara permis la volan si mai ales de ce mama naibii a trebuit sa taie banda dubla continua? Hai acum sa ne luam de toti posesorii de BMW...
  • agentul 31 May, 2016 12:25 poate domnii de la politia circulatie vor reusi se elucideze faptul ca foarte multe masini inmatriculate in diferite tari sunt conduse de oameniicare nu poseda permis de conducere , prin cartierul MEEDEA . , sau sunt prea fricosii si nu vor sa se complice .
  • Sofer2 31 May, 2016 11:13 Asta se intampla daca dobandesc dreptul de a conduce fara a sti macar sa citeasca sau fara 8 clase terminate. Zilnic ii vezi pe strazile din acel cartier mergand cu viteza foarte mare.
  • Sofer 31 May, 2016 07:38 Domnu sofer al Bmw-ului 760i (de 445 Cp) cu numar, normal, de Anglia, ai rămas fără reacție? Normal pentru ca in urma cu 2 minute pe șoseaua industrială m-ai depășit pe contrasens (călcând marcajul dublu continuu) iar de la semafor ai plecat "in tromba" deranjat ca te-am claxonat. Daca nu aveai viteza (care stii fff bine ca ai avut-o), evitai 100% accidentul. Sper sa ai conștiința încărcată toată viață, pentru că ai condus ca un nebun.
  • ion 31 May, 2016 00:18 cine poate garanta ca cel care a sunat de acasa la 112 este cel care a fost la volanul BMW-ului...daca era baut si a sunat altcineva care pretinde ca a fost la volan?