Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Accident cu victime, la intersecţia străzilor Călugăreni cu Ştefan Mihăileanu (galerie foto + video)

ro

07 Apr, 2016 12:09 1902 Marime text
 
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, să intervină la intersecţia străzilor Călugareni cu Ştefan Mihăileanu, în cazul unui accident rutier. Potrivit primelor date, două maşini s-au ciocnit, iar o persoană este rănită.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE3, ora 14.13:


Oficial de la Poliția Rutieră, despre accident:
”În data de 07.04.2016, în jurul orelor 11.54, G.M. sex feminin, de 33 ani   a condus  un autoturism marca Skoda, pe str. Mihăileanu, dinspre Bdul Alexandru Lăpuşneanu către Bdul Mamaia şi ajungând la intersecţia cu str. Călugăreni,  nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, nu acordă prioritate de trecere, ocazie cu care intră în coliziune cu un autoturism marca Kia condus de B.S.  sex feminin, de 22 ani , pe str. Călugăreni, dinspre Mihai Viteazu către Bdul I.G. Duca. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto G.M.  şi a numitului A.A. sex masculin, 22 ani, pasager pe bancheta din spate, a autoturismului marca Kia.”


UPDATE 2, ora 12.26
 
În accident au fost implicate două maşini, o Skoda şi un autoturism Kia. Potrivit martorilor, femeia care conducea maşina Skoda se îndrepta spre bulevardul Mamaia, dinspre zona Trocadero, şi nu a oprit la indicatorul „STOP”. Aceasta avea şi un copil mic în maşină. În legătură cu băiatul care a fost rănit, acesta era pasager în autoturismul Kia. 

UPDATE 1, ora 12.17
 
Potrivit unor noi informaţii, două persoane au fost rănite. Este vorba despre o femeie, a cărei stare este stabilă, mai mult s-a speriat, şi despre un băiat, care s-a lovit în zona capului. Deoarece se teme să nu fie ceva mai grav, băiatul va fi transport la Spitalul Judeţean, pentru îngrijiri de specialitate.   



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii