Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carnaj Update3 - Cinci morţi într-un accident produs la ieșirea din 23 August! (galerie foto + video)

ro

02 Aug, 2015 19:42 7283 Marime text
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați, în urmă cu câteva minute, cu privire la producerea unui grav accident rutier. Potrivit primelor informații, două echipaje de la Serviciul de Descarcerare intervin în aceste momente, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele mașinilor. A fost coliziune frontală.
Accidentul a avut loc pe DN39, în curba de la ieșirea din 23 August spre Olimp.
Se pare că incidentul rutier s-a soldat cu pierderea a cinci vieți omenești. Vom reveni.
 

UPDATE3, ora 21.39:

Identitatea a două dintre victimele din Saab sunt: Milea Irina, 36 de ani, Laura Tutanis (şoferiţa Saab-ului), 35 de ani, ambele din localitatea 2 Mai.
Şoferul Skodei se numeşte Constantin Vicol, era din Constanţa, avea 44 de ani şi era singur în maşină. Se pare că vorbea la telefon şi încerca să numere şi nişte bani.

UPDATE2, ora 20.29:

Din informațiile de până acum, șoferul unei Skoda care circula dinspre Mangalia spre Constanța a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un SAAB decapotabil. Una dintre cele cinci victime ar fi chiar șoferul vinovat de producerea accidentului. Celelalte patru victime se aflau în SAAB-ul care circula regulamentar. Alte două persoane aflate în Skoda sunt rănite și au fost preluate de ambulanțele sosite la faţa locului.


UPDATE1, ora 19.59:

Din primele informaţii, se pare că sunt cinci persoane decedate şi două victime încarcerate. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Mangalia şi cel din Tuzla au trimis câte o maşină la locul carnagiului. Este vorba despre un autoturism Skoda şi un Saab decapotabil care au intrat în coliziune frontală.Circulația pe DN 39 se desfășoară cu dificultate. 





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii