Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Două persoane au fost rănite Accident între două autoturisme, pe strada Theodor Burada

ro

11 Mar, 2015 13:52 1574 Marime text
Serviciul Rutier Constanţa informează că un accident rutier a avut loc cu puţin timp în urmă. Incidentul a fost sesizat prin apel la 112 şi a avut loc la intersecţia dintre străzile Theodor Burada cu Cibinului. Din primele informaţii, în incidentul au fost implicate două autoturisme. Este posibil ca o persoană să fie rănită.

UPDATE 2, ora 15.22

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, astăzi, la ora 13.38, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Murfatlar, a condus un autoturism pe strada Cibinului din municipiul Constanţa, dinspre strada Oborului către strada Labirint. Când a ajuns la intersecţia cu strada Theodor Burada, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier „OPRIRE”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani, din Constanţa, pe strada Theodor Burada, dinspre strada Bucureşti către bulevardul I.C.Brătianu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 36 de ani, şi a unei femei în vârstă de 32 de ani, care se aflau în al doilea autoturism.


UPDATE 1, ora 14.20

Conform reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, accidentul a avut loc din cauza neacordării de prioritate. Este posibil ca două persoane să fie rănite, însă rănile supferite nu le pun acestora viaţa în pericol.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii