Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Accident cu cinci mașini în Tomis III

ro

31 May, 2015 22:43 2595 Marime text
 
 
În această seară, polițiștii rutieri au fost sesizați că pe strada Soveja, în zona Tomis III, a avut loc un accident rutier. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate cinci autoturisme, iar două persoane sunt rănite ușor. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției Rutiere și ale Serviciului de Ambulanță Județean.

UPDATE:

Accidentul a fost produs de un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. El a pătruns pe contrasens şi în acel moment a acroşat un alt autoturism. De aici s-a pornit nebunia, căci au mai fost lovite încă trei maşini de pe ambele sensuri de mers. Două dintre ele erau autovehicule de lux. Şoferul conducea şi el un Audi şi, mai grav, se afla în maşină cu fiul său, în vârstă de 5 ani. Bărbatul a fost pus să sufle în aparatul Dragger şi s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,62 la mie. El le-a spus polițiștilor că a băut una-două beri. Conducătorul auto a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.
            Imediat după accident, două ambulanțe s-au deplasat la faţa locului pentru a acorda asistență victimelor. Fiul conducătorului auto a primit îngrijiri la locul accidentului, într-o autosanitară, dar nu a necesitat transportul la spital.
            Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate peste o oră, iar șoferii implicați în incidentul rutier, nervoși din cale afară, au mers la sediul Poliției Rutiere pentru audieri.

Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii