Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident Cornu Luncii-Suceava Cinci morți. Un preot, sora, fetița, cumnatul, și șoferul din cealaltă mașină. S-a activat Planul Roșu

ro

15 Oct, 2017 04:31 8646 Marime text
Un grav accident rutier a avut6 loc, aseară, pe DN 2E Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii, în urma căruia au murit cinci persoane, iar alte patru, între care trei copii, au fost rănite.

Mașina Volkswagen Caddy, implicată în accidentul care a avut loc sambata pe DN 2E, pe raza comunei Conu Luncii, era condusă de un preot, care se îndrepta împreună cu familia și cu patru copii, spre Iași, pentru a se închina la moaștele Sfintei Cucioase Parascheva.

“Autoturismul cu 8 locuri era condus de preot, care se îndrepta spre Iași, împreuna cu soția, sora, cumnatul acestuia și cu patru copii, cu vârste între 6 si 13 ani. La un moment dat, șoferul unui alt autoturism, care circula din sens opus, a pierdut controlul volanului, din motive încă necunoscute și a lovit frontal autoturismul condus de preot”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, comisarul Ionuț Epureanu, pentru Obiectiv de Suceava
 
Conform ISU Suceava, accidentul s-a produs pe raza comunei Cornu Luncii, pe DN2E, şi au fost implicate două maşini în care se aflau în total 9 persoane. La nivelul ISU Suceava s-a declanşat Planul Roşu de Intervenţie şi la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare şi șapte ambulanţe, din care una de transport victime multiple.

Sursa text și foto: ISU Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii