Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Naţională de Informaţii s-a sesizat în cazul fostului ministru, Eugen Teodorovici

ro

18 Oct, 2017 13:47 2125 Marime text
Senatul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV) s-a autosesizat şi face verificări privind condiţiile de absolvire în cazul lui Eugen Teodorovici. Anunţul ANIMV vine în contextul în care fostul ministru al Finanţelor a spus, într-o emisiune la TVR, că a primit o diplomă de la Academie, dar că nu ştie ce fel de diplomă şi că nu a fost la cursuri „nici măcar o dată”, informează Digi 24.

Potrivit comunicatului, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” precizează că, în anul 2013, Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Naţional de Informaţii, fiind vorba despre un curs postuniversitar de 45 de zile.

„Domnul Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Naţional de Informaţii în 2013, un curs postuniversitar de 45 de zile dedicat civililor. Senatul actual al Academiei Naţionale de Informaţii Mihai Viteazul (ANIMV) s-a autosesizat pentru a verifica condiţiile de absolvire în cazul domnului Teodorovici. Vă informăm că rezultatul acestor verificări va fi comunicat public pe site-ul ANIMV", menţionează Academia Naţională de Informaţii.


Anunţul vine în contextul în care Eugen Teodorovici a spus, marţi seară, într-o emisiune la TVR, că a primit o diplomă de la Academie deşi nu a fost la cursuri „nici măcar o dată”.

Sursă foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantin Romus Ionel 18 Oct, 2017 17:26 In Romania doar prostii sunt anchetati si bagati in puscarii.Smecherii cu bani sunt liberi.