Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absolvent al Academiei Navale din Constanţa, dispărut fără urmă de la bordul unui vas, în Sicilia

ro

07 Apr, 2015 16:29 2297 Marime text
Un român, angajat pe o navă comercială ce tranzita Golful Siciliei, e de negăsit din 29 martie, când a fost văzut ultima oară la bordul vasului, care venea de la Gela, potrivit blogsicilia.it. Vlad Nicolescu lucra ca ofiţer mecanic pe nava Josephine Prima, sub pavilion maltez.
 
În urma SOS-ului lansat de navă, pe când se afla în partea de nord a insulei Pantelleria, autorităţile franceze şi italiene au organizat căutări pe traseul de 2.220 de mile pe care vasul l-a avut de la Gela la Pantelleria.
 
Acţiunile de căutare se fac atât de pe mare cât şi din aer, informează antena3.ro. Între timp, prietenii şi cunoscuţii s-au mobilizat pe Facebook în încercarea de a mediatiza dispariţia lui.
 
Potrivit profilului său de pe pagina de Facebook, Vlad are 30 de ani și a studiat la Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” din Constanța. El lucrează ca inginer la Pullmantur Cruises încă din 2011.
 
Cu toții spun că dispariția tânărului li se pare suspectă. ”Prietenul nostru Vlad Nicolescu a dispărut în condiții suspecte, acum o săptămână, de la bordul navei unde lucra... Orice informație e importantă”, se arată într-o postare de pe Facebook. ”Vărul meu, Vlad Nicolescu, a fost dat dispărut în urmă cu o săptămână de la bordul navei pe care lucra. Orice informație ne e de ajutor. Nu rămâneți indiferenți, vă rog...”, a scris o tânără. ”Majoritatea care au lucrat în compania noastră îl știu pe Vlad. El a îmbarcat pe o navă cargo acum ceva timp. A dispărut de pe această navă acum câteva zile. Nimeni nu știe nimic de el și se pare că ceva rău s-a întâmplat. Nava a fost oprită, dar până acum nu avem nicio veste despre ce s-a întâmplat. Vă rog dați un share și poate vom afla ce s-a întâmplat cu prietenul nostru. Vă mulțumesc”, se arată într-o altă postare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii