Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abia ieşit din spital Încă un suspect în scandalul din Medgidia a fost reţinut

ro

26 Oct, 2012 16:04 1589 Marime text
Joi, poliţiştii din Medgidia, în timpul cercetărilor privind scandalul, produs în ziua de marţi, între două grupuri de persoane, l-au audiat la unitatea de poliţie, după externarea din Spitalul Municipal Medgidia, pe Chemal M. (46 ani).

După audierea suspectului, poliţiştii au hotărât să îl reţină 24 de ore. Bărbatul urmează ca vineri să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Marţi, la ora 17.48, poliţiştii din Medgidia au fost anunţaţi că pe strada Fundătura Viilor, din municipiu, are loc un scandal între mai multe persoane.

Citeşte şi „Bătaie generală calmată cu nouă gloanţe

Patrula de siguranţă publică a identificat două grupuri de persoane formate din Baeram I. (41 ani), Sunai I. (29 ani), Geilan I. (24 ani) şi Chemal Ş, pe de o parte, şi Amet S. (36 ani), Chemal M. (46 ani), Chenan S. (29 ani), M. Gian (33 ani) şi Lupu A. (42 ani), pe de altă parte, toţi din localitate.

Pentru aplanarea scandalului poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind executate 9 focuri de armă în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană, fapt ce a condus la dispersarea scandalagiilor.

Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, între cei în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict spontan, combatanţii lovindu-se reciproc cu pietre şi obiecte contondente.

În urma incidentului trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, două rămânând internate la SCJU Constanţa.

Şapte dinte persoanele implicate în altercaţie au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări, faţă de acestea luându-se măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, instanţa de judecată luând faţă de şase dintre acestea măsura arestării preventive pe o perioadă de 10 zile.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, care îi cercetează pe suspecţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii