Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Are clienţi şi la Constanţa Abdullah Atas, afaceritul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist a fost reţinut

ro

03 Aug, 2015 10:25 2282 Marime text
 
Abdulah Atas a fost reţinut în această dimineaţă. Turcul care s-a urcat la volan în stare avansată de ebrietate şi a dat cu maşina peste un poliţist, noaptea trecută în Bucureşti, este un prosper afacerist îmbogăţit din vânzarea corpurilor de iluminat. Abdulah Atas are o companie care furnizează soluţii pentru iluminat destinate spaţilor comerciale, hotelurilor dar şi locuinţelor de lux, scrie evz.ro. Lista clienţilor este foarte lungă şi conţine nume dintre cele mai cunoscute, de la hoteluri de lux din Bucureşti şi din ţară, centre comerciale, clinici private sau clădiri de birouri.

Un veritabil sultan al veiozelor, Abdullah Atas mai este asociat cu alţi turci şi în alte companii care se ocupă cu comercializarea echipamentelor electrice, dar şi în firme de consultanţă financiară.
 
Acesta se recomandă pe reţele sociale ca fiind director executiv al companiei "Atas Lighting". Compania, care se laudă cu foarte mulţi parteneri prestigioşi din domeniu, pe site-ul propriu, este înregistrată însă de Registul Comerţului cu numele Maac Elite SRL. Firma şi-a schimbat denumirea în 11 octombrie 2012, până atunci numele SRL-uilui fiind Atas Light. În această firmă, "sultanul veiozelor" este asociat cu alţi trei cetăţeni turci: Ahmet Atas, Mehmet Atas şi Cafer Atas.
 
Printre clienţii menţionaţi pe site-ul firmei se numără hoteluri celebre din Bucureşti şi alte oraşe importante din ţară. Continental Grand Hotel, Ramada Sibiu, Rin, Rin Airport Hotel, Flora Mamaia sunt doar câţiva dintre clienţii "sultanului" de la Ataş. Spitalul Regina Maria, Medicover Hospital Bucharest, Red Dragon Mall, Lowe & Partners Bucharest, Baneasa Shopping City, Mall Tomis Constanţa, Mall Promenada Sibiul, Showroom Vodafone Bucharest se numără, de asemenea, printre spaţiile cărora turcul le-a "dat" lumină.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii