Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A vrut să fotografieze zăpada din cimitir, dar a dat peste altceva! Fotograful a rămas ”ca la dentist”

ro

31 Mar, 2016 15:05 2014 Marime text
Un fotograf din Minneapolis a vrut să vadă, în 23 martie, cum arată un cimitir în timpul unei furtuni de zăpadă. În loc de furtună, David Joles de la ”The Star Tribune”, a surprins, într-un cimitir din Statele Unite silueta unei femei misterioase îmbrăcată în negru.
 
Potrivit fotografului, citat abcnews.com, de femeia a stat câteva momente în dreptul unui anumit mormânt fără a face vreun zgomot, apoi a dispărut.
 

“Am văzut ce tare ningea și ce frumos era totul. M-am gândit: wow, trebuie să fie o experiență incredibilă să fac niște poze. Am strigat-o pe soția mea și i-am spus că voi mai face câteva poze încă o vreme. Am plecat și am condus prin zonă”, a povestit Joles, fotograful de 53 de ani.


El a decis să meargă în cimitir pentru a avea parte de puțină liniște. Joles a povestit că era un Sedan gri parcat în apropiere, dar nu i-a dat atenție și a intrat în cimitir pentru a face câteva poze. Apariția unei femei l-a șocat.
 

”La un moment dat, o femeie a început să umble prin cimitir. Parcă aș fi fost vrăjit. Nu a stat acolo prea mult timp, iar apoi, următorul lucru pe care mi-l amintesc a fost că aceasta a plecat. Am fost uimit de ceea ce am văzut”, a mărturisit David Joles.

 
Fascinanta imagine a devenit virală pe internet, însă există oameni ce nu cred că este adevărată. Mulți cred că este făcută în Photoshop, alții întreabă doar cine este femeia din imagine. Oricum ai privi problema, fotografia a stârnit valuri de comentarii pe rețelele de socializare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii