Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A venit iarna! Avem din nou trenuri şi drumuri blocate, localităţi fără curent electric…

ro

12 Oct, 2015 09:23 2411 Marime text
Vă vine să credeţi sau nu: a venit iarna în mai multe judeţe din ţară. Suceava şi Neamţ sunt sub cod portocaliu de ninsoare şi viscol, iar trei sferturi din România se află sub cod galben de ploi. În Suceava, zăpada şi vântul puternic au făcut prăpăd.
Mai mult, zeci de localităţi au rămas în beznă după ce vântul a afectat liniile de înaltă tensiune. Şi circulaţia feroviară a fost îngreunată, iar în judeţul Bistriţa-Năsăud mai multe trenuri nu au putut pleca din gări la timp din cauza copacilor care au căzut peste şine.
Şi ghiciţi ce? Iarna a luat din nou pe neprăgătite autorităţile! Nu credem că vă miră că doar nu este primul an când  se întâmplă aşa ceva. În judeţul Suceava, din cauza poleiului, mai mulţi şoferi au ajuns cu maşinile în şanţ, alţii au stat blocaţi în coloane ore în şir după ce traficul a fost blocat din cauza zăpezii viscolite. Din cauza zăpezii, pe DN 17 A, între Câmpulung Moldovenesc şi Marginea, în judeţul Suceava, traficul pentru autocamioanele de peste 7,5 tone a fost restricţionat pentru cîteva ore. În Pasul Tihuţa, drumarii au împrăştiat material antiderapant pe şosele şi au pregătit utilajele de deszăpezire.




sursa foto: enational.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii