Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A scăpat de accidentul de microbuz de la Braşov pentru că a primit o altă partitură muzicală

ro

18 Jun, 2016 01:55 2076 Marime text
Printre zecile de ieșeni care au ieșit în această seară din case pentru a aprinde lumânări pe treptele grupului statuar din Parcul Voievozilor este și mama unui elev de 16 ani care face parte din ansamblul folcloric al Palatului Copiilor. Potrivit declarațiilor femeii, Alin, fiul acesteia, este de doi ani în orchestra folclorică a Palatului Copiilor, însă nu a mai plecat dimineață în turneul de la Arad, supărat fiind că a primit o partitură nouă cu puțin timp înainte de plecarea din Iași.
 

"De când am aflat de tragedie mi s-au tăiat genunchii și de atunci nu mai reușesc să respir. Nu îmi vine a crede. E o adevărată tragedie. Băiatul meu a renunțat în ultimul moment să plece, pentru că i-a fost schimbată partitura chiar înainte de plecare. Băiatul nu a crezut că reușește să învețe și a refuzat să plece de teamă să nu se facă de rușine", a declarat printre lacrimi Mihaiela Cîneparu, citată de Agerpres.

 
Alin, fiul acesteia, este și el sub stare de șoc. El refuză să creadă că dascălul care i-a îndrumat pașii în viață nu mai există iar colegii săi au fost răniți.
 
Amintim că în cursul zilei de astăzi, un microbuz înmatriculat în județul Iași a fost implicat într-un accident rutier pe DN 1, în zona localității Perșani din județul Arad. Autovehiculul a acroșat, în timp ce se deplasa în direcția Sibiu venind dinspre Brașov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulație. Potrivit anchetatorilor, în urma accidentului patru persoane au decedat, între care și șoferul, alte 21 fiind preluate de către echipajele de ambulanță și transportate la spital, iar trei persoane nu au necesitat internarea. Copiii aflați în microbuz aveau vârste cuprinse între 12 și 18 ani. Un număr de 12 copii au fost internați la Spitalul Clinic de Copii Brașov.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii