Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A șasea zi de marș a minerilor și energeticienilor din CE Oltenia care au pornit spre București

ro

16 Apr, 2016 12:12 1565 Marime text
 
Minerii și energeticienii din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) e află în a șasea zi de marș spre București, în demersul lor de a atrage atenția guvernanților asupra situației dificile în care se află compania energetică.
 
Protestatarii au parcurs până în acest moment pe jos peste 200 de kilometri, noaptea trecută ei rămânând în localitatea Albota.
 
În cursul zilei de ieri o delegație formată din șase lideri sindicali, participanți la marș, a fost invitată la București la discuții cu reprezentanții Ministerului Energiei, însă în urma întrevederii sindicaliștii au anunțat că își vor continua protestul.
 
Președintele Federației Naționale Mine-Energie, Dumitru Pârvulescu, a declarat că participanții la marș încep să se simtă din ce în ce mai rău din cauza rănilor la picioare provocate de distanța parcursă, cinci dintre aceștia renunțând zilele trecute la demers în urma recomandărilor medicilor. Totuși numărul protestatarilor a rămas însă constant, deoarece alți colegi le-au luat locul, a adăugat el, notează agrepres.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii