Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A pierdut lupta împotriva cancerului Zâmbetul Mihaelei Anghelescu a apus...

ro

06 Sep, 2016 08:16 13273 Marime text
Vestea dureroasă a plecării Mădălinei Anghelescu dintre noi a lovit ieri ca un fulger în rândul tuturor celor care au cunoscut-o și au luptat alături de ea pentru a-i putea reda șansa la o viață normală.
 
Ani de-a rândul Mădălina Mihaela s-a zbătut să rămână puternică în fața cruntei maladii: cancer mamar. Zâmbetul ei sfidător la adresa morții a devenit un simbol al luptei împotriva cancerului. Ajutată de oameni cu suflet, Mihaela Anghelescu și-a urmat tratamentul cu citostatice și s-a supus numeroaselor intervenții chirurgicale doar, doar își va putea amâna sentința sentința cumplită și își va putea crește fiica.
 
Din păcate, boala a slăbit-o peste puteri, iar ieri, la nici 40 de ani, curajoasa Mădălina a spus „adio“ acestei lumi, iar acum îi veghează probabil din Ceruri  pe cei dragi ei, dar și pe cei care îndură aceleași chinuri care au răpus-o pe ea.
 
A lăsat în urmă un suflet plin de o durere ce nu poate fi alinată, cel al fiicei sale de 13 ani. 
 
De ieri, pe pagina de Facebook a Mădălinei Mihaela Anghelescu au fost postate nenumărate mesaje de durere și condoleanțe. Decesul Mădălinei după lupta intensă pe care a dus-o cu cancerul de sân  i-a impresionat pe mulți. Atât oameni care au cunoscut-o personal, dar și oameni care i-au aflat povestea din mediul virtual sau din mass-media.
 
„Domnul sa te odihneasca in pace draga mea si sufletul tau sa se duca intr-un loc presarat cu multa lumina! Am plans aseara cand am aflat, desi nu te-am cunoscut decat virtual, dar mi-ai dovedit de atatea ori ca esti un exemplu al luptei cu viata, ca nu trebuie sa ne lasam niciodata batuti si trebuie sa luptam pana la ultima suflare. Azi Domnul a chemat la el un inger bun si luptator, un exemplu de om care nu s-a dat batut niciodata. Sincere condoleante familiei si multa putere de a merge inainte. Trebuie sa faceti asta, Mada a lasat in urma ei cel mai de pret cadou, v-a lasat o parte din ea prin fetita ei, care din pacate si-a pierdut mama la o varsta asa de frageda. Ramas bun suflet drag, undeva, intr-o alta lume tu esti acum fara suferinta si fara chinul care te-a macinat atata timp!“, a scris Mirela Fanica
 
„Daca cineva a avut putere si vointa , era Mada , mereu un gand bun, mereu o incurajare, chiar daca ea ducea o lupta crancena mereu a intrebat...."cum esti,ce faci?" Odihneste-te in pace suflet bun si bland !! Condoleante familiei indurerate...o sa ne lipseasca tuturor !!“
 
Dumnezeu s-o odihnească!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii