Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Violeta Andrei, actriţă la Prima TV

ro

25 Jul, 2012 16:45 12376 Marime text

violeta-andrei.jpgVioleta Andrei, interpreta rolului Mădălina în serialul „Nimeni nu-i perfect" de la Prima TV, a murit ieri dimineaţă pe patul de spital, în urma rănilor suferite săptămâna trecută, într-un grav accident de circulaţie.

Săptămâna trecută pe DN1, în localitatea Otopeni, un tânăr de 20 de ani nu a avut răbdare să meargă în coloană, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat, avariind şi alte autoturisme şi rănind şi un copil de cinci ani. El şi fata cu care era în maşină lui au ajuns în stare gravă la spital, iar ea, actriţă la Prima tv, a încetat din viaţă ieri dimineaţă.

La volanul Smart-ului se afla Mircea Tiţă, iar in momentul în care maşina s-a răsturnat, atât el cât şi fata care îl însoţea au zburat efectiv prin parbriz. Au fost transportaţi de urgenţă la spital şi medicii s-au luptat zile în şir să îi salveze. Din păcate, Violeta Andrei, cunoscută în special pentru rolul din sitcomul „Nimeni nu-i perfect", de la Prima Tv, unde juca rolul adolescentei Mădă, a murit.

sursa: protvmagazin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii