Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit și soțul femeii decedate în urma incendiului de luna trecută petrecut pe strada Soveja, din Constanța

ro

20 Feb, 2016 20:19 2792 Marime text
 
S-a stins din viață încă o victimă a incendiului ce a avut loc la finalul lunii ianuarie, petrecut într-un bloc situate pe strada Soveja, din Constanța. Pe atunci o femeie a murit intoxitată cu fum, iar bărbatul acesteia a fost transportat la spitalul din Constanţa pentru îngrijiri de specialitate. Însă, din păcate astăzi, acesta s-a stins la aproape o lună de la incident.
 
Vă reamintim că, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” au fost solicitaţi să intervină, la finalul lunii ianuarie, la un bloc pe strada Soveja, a cărui casă a scării era invadată de fum. Pompierii au observat că arde un apartament la etajul 1. Pompierii militari au intervenit şi au lichidat incendiul în aproximativ o oră.
 
Bărbatul care astăzi a decedat, în acea zi a fost intoxicat cu fum şi transportat la spitalul din Constanţa. El era vecin într-un apartament de la etajul 2 al blocului. Pe soţia acestuia pompierii au fost găsit-o în baie, leşinată. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate, a fost declarat decesul femeii. Cauza decesului va fi stabilită după necropsie.
 
Citește și: O femeie a murit, doi bărbaţi au fost răniţi într-un incendiu la Constanţa. Cauza ar fi o lumânare lăsată aprinsă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii