Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit, pe Transfăgărăşan, în maşină. I se spunea Norvegianul. Era proiectant construcţii nave. Avea o firmă de profil Mangalia

ro

30 Oct, 2017 13:27 4907 Marime text
Omul de afaceri Ion Enăchescu, căruia prietenii îi spuneau Bebe Enăchescu, sau „Norve­gianul“, a fost răpus de un infarct miocardic, la 57 de ani, sâmbătă trecută.

Sâmbătă, Ion Enăchescu se afla la volanul unui vehicul marca Hunday de teren pe Transfăgărăşan. Piteşteanul era împreună cu un prieten norvegian, căruia voia să-i arate frumuseţile patriei noastre.

La un moment dat, bărbatului i s-a făcut rău. A tras pe dreapta şi a coborât cu intenţia de a-şi lua medicamentele, însă s-a prăbuşit.
Prin zonă a trecut echipajul SMURD care se întorcea de la Cota 2000 spre Piteşti. Echipajul medical a oprit pentru a-i acorda primul ajutor.
Ion Enăchescu se afla în stop cardio-respirator. Medicii au încercat timp de 45 de minute să-l readucă la viaţă, însă nu au reuşit. În cele din urmă, a fost declarat decesul, relatează curier.ro.

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, Ion Enăchescu figurează ca asociat în mai multe firme Callatis Modeling & Trading SRL – lichidare, J & E Brokers LTD SRL - funcţiune- fuziune prin absorbţie, Norden Steel Trade SRL – radiată, Norton Invest SRL – radiată, Norton Steel Trading SRL – radiată, Pentagram Trading SRL – funcţiune, Valahia Agroprod SRL – funcţiune, Vega-Top SRL - lichidare- radiată , printre care şi una în municipiul Mangalia, C.M.T. Engineering SRL.

Despre C.M.T. Engineering SRL

Societatea a fost înfiinţată în anul 2000 în municipiul Mangalia. Potrivit Ministerului Finanţelor, pe anul 2016, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 3.259.923, un profit de 1.290.270 leişi un număr mediu de 16 angajaţi.

Conform Registrului Comerţului, capitalul social este de 40470 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 4070 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociaţii societăţii sunt Cotleţ Marios Thiera, născut la data de 13.11.1964, în Vatra Dornei, judeţul Suceava şi Enăchescu Ion, născut la data de 06.03.1960, în Fagetel, judeţul Olt. Administratorul firmei este Cotleţ Marios Thiera.

Domeniul principal de activitate este „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii