Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE A murit medicul Victorian Păștilă

ro

19 Aug, 2016 08:27 6928 Marime text
Reputatul medic ginecolog constănțean, Victorian Păștilă, a încetat din viață ieri, la Spitalul Fundeni din Capitală. Durerosul mesaj a fost postat pe pagina sa de socializare de către medicul constănțean Corneliu Neagoe. 

UPDATE
Din date noastre, medicul ginecolog-ostetrician Victorian Păștilă suferea de multă vreme de o afecțiune hepatică. Doctorul Păștilă, cel care de-a lungul carierei sale de aproape patru decenii s-a îngrijit de sănătatea a mii de constănțence și a adus pe lume sute de copii, a încetat acum din viață la vârsta de 66 de ani. Medicul își începuse cariera de ginecolog la Spitalul Județean din Constanța în anul 1978. De asemenea, până în anul 2005, Victorian Păștilă a ocupat funcția de director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Constanța.

„Era de mult bolnav. Era internat la Fundeni și a murit ieri seară. (...) Eram prieteni foarte buni, am făcut concediile împreună, am fost prieteni de familie. Simt ca și cum s-ar fi rupt ceva din mine.“, a declarat, printre lacrimi, medicul Corneliu Neagoe, pentru ZIUA de Constanța.


Casa de Asigurări de Sănătate Constanța a transmis un mesaj public prin care deplânge dispariția medicului Victorian Păștilă, primul conducător al instituției. 

„Pentru contribuţia adusă organizării Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, pentru corectitudinea de care a dat dovadă, om al dreptăţii şi mentor, dr. Victorian Păștilă va rămâne veşnic în amintirea noastră. Colectivul Casei de Asigurări de Sănătate Constanța transmite pe această cale profunda compasiune pentru familia îndoliată. Un gând pios pentru cel ce a fost dr. Victorian Păștilă. Dumnezeu să-l odihnească!“, au scris reprezentanții CAS Constanța. 


Trupul neînsuflețit al doctotului ginecolog Victorian Păștilă va fi adus astăzi în Constanța, unde vor începe pregătirile pentru funeralii. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Victoria Menagache 21 Aug, 2016 17:52 :( Regrete eterne pentru plecarea la cer mult prea devreme a celui mai sufletist medic,mult regretatul :( dr. PASTILA VICTORIAN! :( Bunul DUMNEZEU sa-i dea odihna vesnica in cer printre ingeri! :( Constanta a pierdut un medic de exceptie cu suflet divin! :( :( Sincere condoleante familiei indoliate si greu incercate! :(