Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit alături de colegii de antrenament. Ambulanţa a sosit mult prea târziu!

ro

14 May, 2016 18:40 3276 Marime text
Un fost sportiv de performanță a murit, astăzi, în timp ce efectua un antrenament alături de alți colegi, la baza sportivă din Floreasca. Cornel Chiuariu, poloist, avea de 59 de ani, juca la echipa „Romanian Masters Water Polo Club” sau, cum mai este cunoscută, „Romanian Veterans”. Este vorba despre o echipă formată din veterani ai acestui sport, care participă chiar la competiții internaționale și este afiliată Federației Române de Polo pe Apă.
 
Adrian Cercel, coleg cu Cornel Chiuariu, a anunțat tragedia pe rețelele de socializare: ”Din păcate azi la 13,50 colegul nostru CHIUARIU CORNEL a decedat pe marginea bazinului de la Floreasca”.
 
Primele cercetări au arătat că acesta a făcut un stop cardiac, iar o ambulanța a ajuns prea târziu, potrivit unor martori, adică după vreo 20-30 de minute, în condițiile în care Spitalul de Urgență Floreasca este la 5 minute de mers cu mașina. Aceeași martori au spus că, la primul apel, SMURD a anunțat că nu are nicio mașină disponibilă. După un al doilea apel făcut la Serviciul de Ambulanță, o mașină a plecat spre bazin, dar nu a găsit adresa. În final, un echipaj SMURD a juns la fața locului, înaintea ambulanței.
 
Se pare că, în acel moment, în baza sportivă nu exista niciun medic care să acorde primul ajutor. Și când te gândești că nu a trecut decât o săptămână de la moartea jucătorului camerunez Patrick Ekeng, de la Dinamo București!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii