Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit acum 96 de ani, dar pare ca şi cum ar dormi...

ro

11 Feb, 2016 00:14 2118 Marime text
 
Povestea unei fetiţe ce s-a născut în Italia, mai exact la Palermo, dar care a murit în urmă cu 96 de ani stârneşte controverse. În mod sigur vă întrebaţi de ce.  Unii dintre dumneavoastră poate ştiţi povestea, alţii o veţi citi acum.
Rosalia Lombardo s-a născut în 1918. Pe când avea doar doi ani, fetiţa s-a îmbolnăvit de pneumonie şi a murit.  Tatăl ei nu a putut accepta moartea ei şi faptul că nu o va mai vedea, aşa că a decis să îi îmbălsămeze trupul şi să-l pună într-un sicriu de sticlă. Acest sicriu a fost dus, ulterior, într-o mănăstire.
Nu se ştie exact ce tehnică de îmbălsămare a fost folosită atuncim însă trupul micuţei nu s-a degradat deloc, astfel încât chiar şi acum, după atâţia ani, Rosalia pare că doarme şi nu că ar fi moartă.
Dar asta nu este tot. Unii oameni au făcut filmări şi fotografii. În unele dintre acestea fetiţa pare că şi-ar deschide ochii. Bineînţeles că cercetătorii spun că este vorba doar despre o iluzie optică. Când vezi însă imaginile, nu poţi însă să nu te cutremuri şi să nu te întrebi: dar dacă….


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii