Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE A murit actrița Cristina Stamate (video)

ro

27 Nov, 2017 08:50 5158 Marime text
Actrița Cristina Stamate a murit luni dimineață, la vârsta de 71 de ani, la spitalul Floreasca. Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946.

Actrița e a fost internată de urgență, joi, la Spitalul Floreasca.

Cristina Stamate s-a născut la 8 februarie 1946, la București. A urmat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

Potrivit Wikipedia.ro, s-a căsătorit la vârsta de 20 de ani cu actorul Dan Ivănescu. Au divorţat după 11 ani de căsnicie.

La Teatrul de Revistă Constantin Tănase, a jucat în multe spectacole, printre care: "Vivat Revista", "Hohote în Herăstrău", "Comedie pe Titanic", "Revista Revistelor", "Vara nu-i ca iarna", "Arca lui Nae și Vasile", "Bufonii regelui", "Dai un ban, dar face", "Idolii femeilor", "Nimic despre papagali", "Poftă bună lui Tănase", "Te aștept diseară pe Lipscani", "Ura... și la gară", "O seară la revistă", "Scandal în Paradis".


Sursă foto: Adevărul
Sursă video: YouTube
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • F.G.D. 27 Nov, 2017 11:35 Dumnezeu sa o odihneasca in pace acolo sus in Rai, langa Stela Popescu. Sa i se acorde absolut toata atentia la inmormantare, la fel cum a fost dusa pe utlimul drum si marea actrita Stela Popescu. A fost la fel de buna pe scena ca si prietena si colega ei de scena. Onoruri militare si toata atentia cuvenita, merita din plin. Adio mari actori ai scenei teatrului si filmului romanesc.