Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A luat examenul de Bacalaureat cu 9,90. Şi ce credeţi? Într-o lume în care imaginea e totul, nu are Facebook!

ro

12 Jul, 2016 23:36 2551 Marime text
Anca Manuela Nichitoiu s-a clasat în topul liceenilor care au obţinut medii foarte bune la examenul de Bacalaureat de anul acesta. Cu o medie de 9,90, Anca s-a clasat pe locul 7. Este elevă a Liceului Tehnologic din Topraisar, o comună aflată la 30 kilometri de Constanţa.

Într-o perioadă în care imaginea este totul, Anca Manuela Nichitoiu, ce credeţi? Nu are cont de Facebook! Anca are un vis măreţ, vrea să devină medic, iar cei care o cunosc spun că sigur va reuşi.

„Este un copil extraordinar din toate punctele de vedere. Autodidact, perseverent, timid în acelaşi timp. A avut  nevoie de încurajarea noastră, ştia lecţia, dar nu ridica mâna să răspundă. Este foarte modestă, dar are aspiraţii înalte. Suntem siguri că va reuşi“, afirmă diriginta Ancăi, profesoara de Română Carmen Panait, notează adevarul.ro.


Nu doar Anca a reuşit un rezultat foarte bun, ci şi colega ei, Vasilica Topciu, care a obţinut media 9,66. „Sunt firi opuse, în concurenţă mereu. Vasilica este extrovertită şi comunicativă, merge la Universitatea Maritimă. Şi ea va reuşi în viaţă, sunt convinsă”, mai spune diriginta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii