Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început depunerea de contestaţii pentru prima etapă a licitaţiei la sectoarele de plajă

ro

22 Mar, 2011 21:09 1512 Marime text
Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral anunta ca, incepand de astazi si pana joi, 24 martie, cei nemultumiti de rezultatele licitatie plajelor de saptamana trecuta, pot depune contestatii la sediul ABADL, str. Mircea cel Batran nr 127, Constanta.

Dupa finalizarea termenului de depunere al contestatiilor, Comisia de solutionare a contestatiilor va avea un termen de cinci zile pentru a le solutiona. Dupa finalizarea acestei faze, se va publica anuntul pentru etapa a II-a a acestei licitatii, care va fi organizata in termen de 10 zile.

Potrivit ABADL, în cadrul primei licitatii au fost depuse 177 de oferte pentru un numar de 72 de sectoare din cele 150 de sectoare scoase la licitatie. Au fost adjudecate 52 de sectoare de plaja pentru doua sezoane estivale si 6 sectoare pentru un sezon estival. Pe noua sectoare de plaja a fost depusa o singura oferta, iar pe cinci sectoare de plaja au fost depuse cate doua oferte din care un ofertant a fost descalificat, urmand a se relua procedura de licitatie. Spre exemplu, SC Mamaia SA, avand Hotel Mamaia, a fost descalificata intrucat in certificatul de atestare fiscala figura cu debite la bugetul de stat.

Toti castigatorii sunt agenti economici care detin active hoteliere in zonele licitate sau asociati, conform legii, cu detinatori ai unor astfel de active hoteliere in zona.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii