Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A inceput a treia editie Seawolves Bike Fest Mamaia 2010

ro

11 Jun, 2010 14:24 4535 Marime text

seawolves_bikers.jpg Începând din această dimineaţă şi până duminică seara, în staţiunea Mamaia, Seawolves M.C. Constanta organizeaza cea de-a 3-a ediţie a unei întruniri moto devenită deja tradiţie - practic unica manifestare moto-rock de pe litoral. Festivalul se va desfăşura în campingul "Tabăra Turist" din staţiunea Mamaia şi sunt aşteptaţi peste 2000 departicipanţi din toată ţara şi de peste hotare, cu sau fără motoare.

Participanţii se vor putea întrece la împinsul butoaielor de bere, băutul viteză al berilor, mersul încet pe motocicletă, trasul sforii pe echipe, întreceri cu hidrobicicletele, tricouri ude şi alte concursuri haiduceşti.

În plus, în fiecare seară vor avea loc concerte cu nume grele din muzica românească, concerte susţinute pe o scenă de 50.000 de Wati. Astfel, această seară va fi seara dedicată bluesului,vor urca pe scenă: Nightlosers, George Baicea, Cyfer si Opera, iar seara de sâmbătă va fi seara dedicată hard rock-ului, participanţii vor putea cânta cu : Iris, Trooper, Bucovina şi Incipient.

Distracţia nu va consta doar în concursuri şi concerte, ci şi în late night dance party, cântări haiduceşti la foc de tabăra, striptease show, parada moto prin Mamaia şi orasul Constanta, foc de artificii.

Preţul unui bilet de intrare va fi de doar 25 de lei pentru toate cele trei zile, accesul făcându-se pe baza unor brăţări, în preş fiind inclusă camparea la cort.

Pentru că la festival se anunţă participarea unui public numeros, Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS" va asigura măsurile de ordine publică, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială. Dispozitivele de ordine vor fi formate din echipe de patrulare pedestră şi auto, precum şi echipe de intervenţie mobile.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii