Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - A furat o mașină din Constanţa, dar s-a răsturnat pe câmp cu ea la Nazarcea

ro

01 Aug, 2015 22:05 1805 Marime text
 
În această seară, un bărbat a furat o mașină dintr-o spălătorie situată pe bulevardul I.C. Brătianu. În apropierea localității Nazarcea, el s-a răsturnat cu autoturismul de mai multe ori pe câmp.
Martorii la accident au sunat la numărul unic de urgență 112, iar un echipaj medical s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale bărbatului. Vom reveni cu informaţii.
 

UPDATE, ora 22.30:

 Bărbatul care a fugit cu  maşina era din Vaslui şi, potrivit poliţiştilor rutieri, el se afla în stare de ebrietate, având 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, de parcă nu era suficient, el nu are permis de conducere și este liberat condiționat. Mașina a fost făcută distrusă în urma accidentului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii accidentului.

Oficial de la Poliţia Rutieră:
"În data de 01.08.2015, în jurul orelor 20.00, C.M.M. (bărbat de 26 ani din Vaslui) , fără ca să posede permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus pe DJ 228 din direcţia DN22C către DN 2A, un autoturism Opel Tigra, pe care l-a furat în cursul zilei de astăzi din mun. Constanţa şi ajungând la km 6+200, din cauza lipsei de experienţă şi a alcoolului se răstoarnă în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto".  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii