Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A furat în Germania şi a fost prins în România. Care este povestea bărbatului

ro

12 Jul, 2016 13:28 2261 Marime text
Un bărbat din Turda, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru furt calificat, a fost depistat de poliţiştii din Cluj, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 11 iulie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au depistat  un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta, împreună cu alte persoane, ar fi sustras deșeuri feroase din depozitele unor firme din Germania.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Curții de Apel Cluj, care a emis pe numele său un mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile, în vederea predării către autorităţile germane, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii