Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A furat bunuri de 120.000 de euro şi a crezut că scapă. Nu i-a mers

ro

28 Apr, 2016 13:38 1706 Marime text
Polițiștii din Timiș, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Poliția Română, au depistat un bărbat, de 35 de ani, bănuit de comiterea mai multor fapte de furt, pe raza județului Timiș.
 
Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Poliția Română, au depistat, ieri, un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi, pe raza județului Timiș.
 
Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2015, acesta ar fi pătruns prin efracție în cinci locuințe și în şase societăți comerciale, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (aparatură electronică, alimente, băuturi alcoolice, țigări, cosmetice și produse de curățenie), pe care le-ar fi valorificat.
 
De asemenea, acesta ar fi sustras patru autovehicule, pe care le-ar fi folosit la comiterea faptelor. Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 120.000 de euro.
 
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul figurează urmărit internațional, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de arestare, de către autorităţile din Slovenia, pentru infracțiuni contra patrimoniului, comise în cursul anului 2006.
 
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, în vederea dispunerii măsurilor legale.
 
Polițiștii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii