Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost reluat traficul feroviar între Germania și Austria

ro

14 Sep, 2015 10:22 1199 Marime text
Circulația trenurilor între Germania și Austria s-a reluat în această dimineață, după ce în cursul nopții toate trenurile au fost oprite în cadrul măsurilor de urgență introduse de autoritățile de la Berlin pentru a opri fluxul de migranți care încearcă să intre în țară, transmite DPA, potrivit Agerpres.
 
 
Un purtător de cuvânt al companiei germane de căi ferate Deutsche Bahn a precizat că trenurile și-au reluat circulația începând cu ora 07.00 am (05.00 UTC), după o pauză de 12 ore.
 
Excepție face porțiunea între orașul austriac Salzburg și orașul german Munchen, unde potrivit informațiilor există persoane care merg pe șinele de cale ferată.
 
De aselemea, compania de căi ferate din Austria a anunțat reluarea traficului spre Germania, dar a atras atenția pasagerilor să se aștepte la controlul documentelor la frontiera cu Germania.
 
Ieri, ministrul de interne german, Thomas de Maiziere, a anunțat decizia Germaniei de a reintroduce temporar controale la frontiera cu Austria din cauza afluxului masiv de refugiați care vin dinspre această țară către Germania.
 
„Din acest moment, Germania introduce temporar controale la frontieră de-a lungul frontierelor interne (ale Uniunii Europene). Accentul va fi pus la început pe granița cu Austria”, a relatat Thomas de Maiziere. 



Sursa foto: observatorulph.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii