Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost publicat calendarul sesiunii speciale a Evaluării Naționale

ro

12 Apr, 2016 00:03 1091 Marime text
 
Ministerul Educației a publicat calendarul și ordinul de ministru pentru aprobarea sesiunii speciale a Evaluării Naționale de la clasa a VIII-a. Astfel potrivit calendarului, sesiunea va avea loc în perioada 7- 9 iunie, la București, într-un centru de examen care va fi comunicat ulterior de către Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB).
 
Înscrierea pentru sesiunea specială a Evaluării Naționale are loc în data de 6 iunie, pe 7 iunie are loc proba scrisă la Limba și literatura română, pe 8 iunie are loc proba scrisă de la Matematică, iar pe 9 iunie are loc proba scrisă la Limba și literatura maternă pentru minoritățile naționale. Potrivit calendarului, afișarea rezultatelor se va face pe 9 iunie până la ora 18:00, iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, între orele 18:00 - 20:00. Rezolvarea contestațiilor se va face pe 10 iunie, iar afișarea rezultatelor finale se va face în aceeași zi.
 
La sesiunea specială pot participa numai absolvenții clasei a VIII-a din anul școlar 2015-2016, care fac parte din loturile naționale de pregătire pentru competițiile internaționale pe discipline școlare, potrivit ordinului de ministru publicat pe edu.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii