Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Buzău A fost legat și bătut până la moarte de patru indivizi!

ro

28 Jun, 2015 12:13 1050 Marime text
Un bătrân de 79 de ani, din localitatea Vintilă Vodă din județul Buzău, a fost ucis de patru indivizi. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că omul fusese legat de mâini și de picioare, i se băgase un căluș în gură și fusese târât într-un șopron, unde cei patru l-au bătut până a murit. În cursul serii trecute, omul îi prinsese pe cei patru indivizi la furat. Aceștia săriseră gardul casei și începuseră să caute prin curte orice ar fi putut fi valorificat, moment în care proprietarul a ieșit și i-a descoperit.
Suspecții au fost deja reținuți de Poliție. Oamenii legii spun că unul dintre ei este cunoscut în localitate pentru caracterul violent. Polițiștii spun că el se întorsese recent din Spania, de unde adusese și niște prieteni, cei care l-au ajutat seara trecută să-l omoare pe bătrân. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de omor deosebit de grav. Dacă vor fi găsiți vinovați, autorii vor primi între 15 și 25 de ani de închisoare.
Bărbatul omorât singur deoarece soția îi murise de mult timp și nu avea rude. Mai mult, el trăia din ajutorul social oferit de Primărie și primea câte o farfurie de mâncare de la săteni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii