Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost întreruptă din nou furnizarea apei potabile în zona bulevardului Aurel Vlaicu

ro

06 Aug, 2014 12:00 1604 Marime text
RAJA anunţă că noaptea trecută, în jurul orei 24.00, echipele de intervenție au reuşit să remedieze avaria şi să schimbe piesa de legatură de pe conducta magistrală de 600 mm. Imediat, s-a reluat furnizarea apei potabile în zona bulevardului Aurel Vlaicu.

Dupa decopertarea magistralei, în timp ce efectuau lucrarea de reaparaţie la piesa de legatură dintre două tuburi, lucrătorii au constatat că unul dintre tuburi, vechi de peste 50 de ani, este într-o avansată stare de uzură. În aceste condiţii, pentru a preintampina apariţia unei noi avarii, în această dimineaţa s-a luat decizia înlocuirii tronsonului respectiv pe o lungime de aproximativ 10 metri. Pentru efectuarea lucrărilor, s-a decis intreruperea furnizarii apei potabile astazi, 06 august 2014, in intervalul 11,30 - 19,00.

Sunt afectati consumatorii de pe b-dul Aurel Vlaicu, pe tronsonul delimitat cu intersecțiile cu Al. Universității și b-dul Tomis, abonații de pe străzile Diamantului, Smaraldului, Agatului, Opalului și Perlei, dar și cei alimentați din punctul termic din zona Penny Market.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii