Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost identificat şi reţinut individul care ar fi furat din apartamentele în care a stat cu chirie

ro

31 Mar, 2016 12:32 1912 Marime text
 
La data de 25 martie, polițiștii din Constanța au fost sesizați de trei persoane din municipiul Constanța, cu privire la faptul că au fost victime ale unor furturi din locuințe (pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, bulevardul Tomis).

Mai exact, cele trei victime au închiriat trei locuințe pe baza unei cărți de identitate false unui bărbat, iar ulterior au constatat faptul că acesta a sustras din acestea mai multe bunuri (cinci televizoare, cinci draperii, un decodor tv, două rutere, un aspirator, două truse de obiecte de reparat, patru scaune de bucătărie, două telefoane, un sitem homecinema, un prăjitor de pâine, un storcător de fructe, un sandwichmaker, un espresor de cafea, o lenjerie de pat, mai multe obiecte de îmbrăcăminte). Polițiștii Secției 2 din Constanța au deschis o anchetă.
 
Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 l-au identificat pe A.C.C., un bărbat în vârstă de 25 de ani, din municipiul Galaţi, bănuit de comiterea faptelor. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii