Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost acreditat un nou ambasador român în Slovenia

ro

05 Jul, 2016 20:43 1547 Marime text
Președintele Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul privind acreditarea lui Anton Niculescu în calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Slovenia, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.
 
La începutul lunii aprilie, șeful statului a aprobat propunerile de numire a 19 ambasadori ai României, între care și Anton Niculescu în Slovenia. Pe 12 aprilie, Niculescu a fost avizat favorabil de comisiile de politică externă ale Parlamentului pentru această funcție.
 
Anton Niculescu sublinia atunci importanța diplomației parlamentare în dezvoltarea relațiilor dintre state: "Îmi doresc să continui un alt proiect al predecesorului meu: reînființarea secției consulare, nu pentru că ar fi o comunitate foarte puternică, dar ar fi nevoie în special în relaționarea din punctul de vedere al transportului. Sunt foarte multe accidente, cazuri deosebite, în care sunt implicați cetățeni români, din nefericire. Este o zonă tranzitată de românii care vin din Italia spre România și invers".
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii