Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A dispărut în apele Dunării după ce ar fi încercat să fure dintr-o barjă

ro

01 Nov, 2012 18:24 2145 Marime text
dore.jpgPoliţiştii Secţiei Regionale Transporturi au fost anunţaţi că un bărbat din localitatea Topalu, din judeţul Constanţa a dispărut în apele Dunării.

Din spusele poliţiştilor, bărbatul s-ar fi aflat, împreună cu alţi doi indivizi, în apropierea unei barje pe care intenţionau să o prade. Unul dintre ei ar fi urcat la bord pentru a inspecta încărcătura transportată şi, speriat de strigătele celor care l-au observat, ar fi sărit înapoi. În urma impactului cu barca, fundul acesteia s-a rupt, cei trei ajungând în apa fluviului.

Doi dintre bărbaţi au reuşit să se salveze, dar Virgil-Alexandru Dore (24 ani), din Topalu nu a mai ajuns până la mal. Acum, el figurează ca dispărut în evidenţele poliţiştilor.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1.75 metri înălţime, constituţie atletică, faţă lunguiaţă, ten alb, ochi albaştri, păr şaten, tuns scurt, urechi normale. El prezintă o intervenţie chirurgicală de hernie în zona încheieturii piciorului stâng.

În momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni blue-jeans, de culoare albastră, pantofi sport de culoare albă, bluzon de culoare albă, geacă din material textil, de culoare neagră, îmblănită şi o şapcă de culoare închisă.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze SRPT Constanta sau Dispeceratul IPJ Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii